Event Manager

Job description

Paylogic zoekt voor onze evenementen in België nieuwe Event Managers! Woon je in regio Antwerpen en ben je op zoek naar een leuke studentenjob naast je studie? Lees dan snel verder.


Als Event Manager bij Paylogic maak je deel uit van een jong enthousiast team, veelal studenten, die in de weekenden en avonden op locatie aan het werk zijn bij onze klanten. In deze uitdagende bijbaan ben je verantwoordelijk voor het opbouwen van de scanapparatuur op locatie, instrueer je het scan personeel en sta je bezoekers te woord die problemen hebben met hun ticket. Daarnaast ben je de contactpersoon voor de event organisatie en houd jij hen op de hoogte van de stand van zaken bij de inkom. Je zorgt ervoor dat de apparatuur naar behoren functioneert en monitort dit gedurende het gehele scanproces. Wij bieden een afwisselende bijbaan in een dynamische en jonge werkomgeving op oproepbasis.


De locaties

Ons kantoor is gevestigd in Antwerpen, maar als Event Manager ben jij vooral op de tofste event locaties te vinden overal ter wereld! Je reist voornamelijk heel België door, alleen of in een team en soms werk je in Nederland of bijvoorbeeld op een event in Amerika.


Je werkt voornamelijk in de avonduren en in het weekend op evenementen en festivals in België waar meer dan 1.500 tickets voor verkocht zijn, zoals Tomorrowland, Dour, Rampage, Les Ardentes, De Warmste Week en nog veel meer!

Requirements

 • Je bent nog student en/of zoekt een bijbaan;
 • Stressbestendig en flexibel;
 • Georganiseerd, efficiënt en stipt;
 • Representatief en professioneel;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Groot verantwoordelijksgevoel;
 • Omgang met hardware, software en (draadloze) netwerken, IT kennis is een pré;
 • Affiniteit met de evenementenbranche;
 • Goede beheersing van het Nederlands, Frans en Engels;
 • Bij voorkeur woonachtig in regio Antwerpen;
 • In het bezit van een rijbewijs B.


Als Event Manager ga je een ontzettend leerrijke tijd mee maken waarbij je de hele dag in contact komt met mensen in de eventsector. Je komt te werken op de allerleukste evenementen en festivals en komt op verschillende bijzondere plekken. Daarnaast bieden wij jou:

 • Altijd dynamische werkomgeving;
 • Jonge energieke collega’s;
 • Mogelijkheid tot het bezoeken van toffe evenementen;
 • Een marktconform salaris.


Over Paylogic

Gedreven door in-house ontwikkelde techniek en innovaties, verandert Paylogic al 10 jaar op continue basis wereldwijd het ticketing landschap. Paylogic geeft evenement-organisatoren volledige controle over hun ticketverkoop en heeft dit omgevormd tot een breed inzetbaar relatie-instrument met de fan. Dat gaat veel verder dan enkel de verkoop van kaartjes. Wereldwijd is dit jaar al meer dan 250 miljoen euro aan ticketvolumes verwerkt via het geavanceerde technische platform van Paylogic voor gerenommeerde festivals zoals Tomorrowland, Dour, Electrobeach Festival, Les Ardentes, Warmste Week, Francofolies, Museum Night Fever, Airbeat One en Awakenings, dat bewezen de drukste piekverkopen afhandelt en garant staat voor stabiliteit, flexibiliteit en veiligheid.


Ons doel voor de komende jaren is het aanbieden van meerdere diensten aan onze klanten, die zij via hun platform kunnen verkopen aan hun fans, zoals reispakketten; het toevoegen van hotels en vluchten aan evenementen tickets, merchandise en cashless oplossingen. Wij veranderen de manier waarop evenementenorganisatoren met fans kunnen communiceren door een nieuwe gepersonaliseerde weergave op e-commerce te creëren.


Als je wilt solliciteren, klik dan op "Apply for this job" en stuur je cv en motivatiebrief. We nemen binnen 7 werkdagen contact met je op! Heb je vragen? Stuur dan een mail of bel met Lina Savat via + 32(0)478 91 85 78.