Stagiaires in Amsterdam

Job description

Paylogic is op zoek naar stagiaires voor verschillende afdelingen op ons kantoor in Amsterdam. Wij bieden alleen meewerk stages aan voor een periode van minimaal 5 maanden en voor 4 - 5 dagen in de week. Af en toe zul je op school aanwezig moeten zijn, dat is natuurlijk geen probleem.


Stage lopen bij Paylogic betekent dat je komt te werken bij een internationaal, ambitieus, jong en dynamisch bedrijf met zo’n 120 medewerkers, dat actief is in de evenementenbranche en ticketing. Wij verzorgen onder andere de tickethandling voor de grootste evenementen en festivals wereldwijd zoals bijvoorbeeld: Mysteryland, Tomorrowland, Awakenings en Concert at Sea, maar bijvoorbeeld ook verschillende evenementen van o.a. RTL Nederland. Als stagiair(e) communiceer je met verschillende (inter)nationale afdelingen en klanten en bent betrokken bij diverse projecten en processen binnen Paylogic. Daarbij heb je de mogelijkheid om live events bij te wonen! Are you ready to join us?

We are looking for:

 • #1 Travel Stagiair(e)

 • #2 Account Management/Client Succes Stagiair(e)s

 • #1 HR Stagiair(e)

 • #2 Event Services Stagiair(e)s

 • #1 Office IT Stagiair(e)


Travel stage (per november 2018)

Studierichting: Studierichting:  International Tourism Management - Business School

Als Travel stagiair(e) zal je het travelteam ondersteunen bij het coördineren van de nationale- en internationale uitrol van ons ‘Travel’ product waarbij je de link bent tussen Paylogic en onze travel partners (denk hierbij aan hotels, campings, vervoersbedrijven, ed.) Je doet ervaring op met het in de markt zetten van een strategische innovatie en leert van de uitdagingen die zich voordoen tijdens een product expansie. Je houdt je voornamelijk bezig met het onderhouden van dagelijks contact met onze travel partners. Je gaat actief op zoek naar geschikte, waardetoevoegende travel partners die Paylogic kunnen helpen om de activiteiten omtrent travel (efficiënter) te kunnen opschalen. Tevens zal je actief meedenken over de verdere ontwikkeling van het travel product. Je zorgt ervoor dat alle operationele zaken rondom ‘travel’ soepel verlopen.


Account Management/Client Success Support stage (per februari 2019)

Studierichting: HBO - Commerciële economie / Bedrijfskunde / MER /  Business Administration

Als Account Management stagiair(e) bij Paylogic ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning van het relatiebeheer van onze klanten in Nederland. Je werkt mee aan het (verder) opbouwen van de klantrelatie en ondersteunt en adviseert de klant bij het gebruik van ons systeem en stimuleert de kaartverkoop. Jij hebt direct contact met de aan jou toegewezen accounts en jij helpt hen met allerhande vragen en uitdagingen.


HR stage (per februari 2019)                                        
Studierichting: HBO - Human Resources Management

Als HR stagiair(e) biedt je brede HR ondersteuning aan de HR Executive en je mag daarnaast ook onze corporate recruiter ondersteunen in de werving en selectie. Daarnaast zal jij je bezig gaan houden met het opstellen van officiële documenten zoals contracten en ondersteun je bij het schrijven van beleid op het gebied van HR. Verder hoort daar een gedegen administratie van in-, door- en uitstroom van medewerkers maar ook administratie omtrent verlof en ziekte. Ook de salarisadministratie en het schrijven van HR processen zijn onderdeel van je stage. Als jij een HR stage zoekt met veel diversiteit dan ben je bij Paylogic aan het juiste adres!


Event Services stage (per april 2019)

Studierichting: HBO - richting Event Management / Entertainment

In je werk als Event Services stagiair(e) ga je je vooral bezighouden met de voorbereiding van evenementen (planning, draaiboeken). Je bent verantwoordelijk voor (eigen) evenementen en in sommige gevallen ook aanwezig op het evenement zelf. Je onderhoudt contact met evenementenorganisaties en evalueert en coördineert evenementen. Vind jij het interessant om samen te werken met evenementenorganisaties en ben je een ster bent in organisatie en planning? Dan is deze stage zeker iets voor jou.


Office IT stage (per april 2019)

Studierichting: MBO - richting IT 

Als stagiair(e) komt je te werken op de Office IT afdeling. Deze afdeling houdt zich bezig met alle interne IT van Paylogic. Als stagiair(e) ben je bezig met het te woord staan van collega’s met technische problemen. Daarnaast bereid je de werkplekken voor onze nieuwe collega’s voor en beheer je (delen van) onze interne systemen. Hiernaast zal je ondersteunen in bedrijfsbrede IT projecten en zelfstandig oplossingen voor voorkomende problemen vinden en documenteren. Je zal meedenken over de mogelijke verbeteringen op de afdeling, de werkwijze en de gebruikte tools. Wederom zal je defecte of verkeerd ingestelde apparatuur repareren. Bij voorkeur heb je ervaring in of affiniteit met het werken op een interne helpdesk en ben je in het bezit van een rijbewijs B. Ervaring met G Suite, Office 365, Linux Systeembeheer en/of Powershell is een pré.


Requirements

 • Volgt een relevante MBO of HBO opleiding;

 • Beschikbaar in de betreffende periode;

 • Meewerkstage van minimaal 5 maanden (bij voorkeur 5 dagen per week);

 • Representatief en communicatief vaardig;

 • Zelfstandig en een gevoel van verantwoordelijkheid;

 • Affiniteit met evenementen management.

Wij bieden jou

 • Werken in het bruisende centrum van Amsterdam (vlakbij Amsterdam CS);

 • Jonge energieke collega’s;

 • Stagevergoeding met daarbij een gratis uitgebreide biologische lunch;

 • Goede begeleiding en het opdoen van werkervaring in een commerciële omgeving;

 • Mogelijkheid tot het bezoeken van toffe evenementen;

 • Leuke vrijdagmiddagborrel.


Over Paylogic

Paylogic bestaat al meer dan 10 jaar en is aan het groeien! We breiden onze innovatieve white label-oplossing en diensten uit, ook naar het buitenland en willen de omzet en volumes in de komende drie jaar verdubbelen.

 

Paylogic werkt samen met duizenden klanten wereldwijd en bouwt voor en met de grote namen uit live entertainment, zoals ADE, Tomorrowland, ID&T en Awakenings aan digitale omgevingen die in-house door Paylogic worden ontwikkelt met de nieuwste technieke en innovaties. Paylogic geeft hiermee evenement organisatoren de volledige controle over hun ticketverkoop en heeft dit omgevormd tot een breed inzetbaar relatie-instrument met de fan. Dat gaat veel verder dan enkel de verkoop van kaartjes. Ons doel voor de komende jaren is om meer diensten aan onze klanten aan te bieden, die zij via ons platform aan hun fans kunnen verkopen (d.w.z. reispakketten, hotels en vluchten toevoegen aan tickets voor evenementen).

 

Vorig jaar hebben we meer dan 250 miljoen euro aan ticket volumes verwerkt voor wereldberoemde festivals, via het geavanceerde technische platform van Paylogic, dat bewezen de drukste piekverkopen afhandelt en garant staat voor stabiliteit, flexibiliteit en veiligheid.

 

Solliciteren?

Als je wilt solliciteren, klik dan op "Apply for this job" en stuur je cv en motivatiebrief. We nemen zo snel mogelijk contact met je op. Heb je vragen? Stuur dan een mail of bel met onze HR & Talent Executive Lisette Konings via 06-15061218.