Client Success Support Stagiair(e)

Job description

Per september 2019 is Paylogic op zoek naar een stagiair(e) voor de afdeling Client Success. Ben je nieuwsgierig naar hoe de afdeling Client Success in een dynamisch en jong bedrijf wordt vormgegeven? Dan heeft Paylogic de juiste stageplek voor jou! Voor onze vestiging in het hartje van Amsterdam zijn wij op zoek naar een enthousiaste en zelfstandige stagiair(e).


Stage lopen bij Paylogic betekent dat je komt te werken bij een fris, jong en dynamisch bedrijf dat actief is in de evenementenbranche en ticketing. Wij verzorgen de tickethandeling voor Nederlands’ grootste evenementen en festivals zoals bijvoorbeeld: Mysteryland, Tomorrowland en Concert at Sea, maar bijvoorbeeld ook verschillende evenementen van o.a. RTL Nederland. Are you ready to join us?

 

Wat ga je doen als Client Success Support Stagiair(e)?

Als stagiair(e) bij Paylogic ben je verantwoordelijk voor het relatiebeheer van al onze klanten in Nederland. Je werkt tijdens je stage in een team mee aan het (verder) opbouwen van de klantrelatie en probeert de klant bij te staan bij het gebruik van ons systeem, het stimuleren van de kaartverkoop en het inzetten van de juiste (marketing)middelen.

 

Je zult als stagiair(e) in een jong en ambitieus team komen te werken en al snel je eigen projecten en verantwoordelijkheden toebedeeld krijgen. Je communiceert met verschillende (inter)nationale afdelingen en klanten en bent betrokken bij diverse projecten en processen binnen Paylogic. Daarbij heb je de mogelijkheid om live events bij te wonen en achter de schermen mee te werken.

 

Het betreft een meewerkstage van ongeveer 4 tot 6 maanden, bij voorkeur 5 dagen per week. Jij hebt direct contact met de aan jou toegewezen accounts en jij helpt hen met allerhande vragen en uitdagingen. Wij hebben de stageplek zo ingericht dat je goed wordt begeleid en veel ervaring op kunt doen binnen een snel groeiend en dynamisch bedrijf in de evenementenbranche.

Requirements

Je bent momenteel bezig aan een HBO opleiding in de richting van Commerciële Economie, Bedrijfskunde, MER, Business Administration of gelijk aan eerder genoemde en bent minimaal 5 maanden beschikbaar. Je bent energiek, flexibel en gemotiveerd om de kneepjes van het vak te leren. We zijn een internationaal bedrijf dus is het belangrijk dat je communicatief goed vaardig bent in de Nederlandse en Engelse taal.  Bij voorkeur heb je ervaring in of affiniteit met de evenementenbranche

 

Wat bieden wij?

 Je komt te werken in het altijd bruisende centrum van Amsterdam, vlak naast het centraal station. Jonge en gedreven collega's uit het team leren je de fijne kneepjes van het vak. Je krijgt de flexibiliteit en het vertrouwen om je werk op je eigen manier in te vullen. Daarnaast bieden wij je:

  • Ervaring. Heel veel werkervaring!
  • Inspirerende werkomgeving in Amsterdam;
  • Jonge energieke collega’s;
  • Mogelijkheid tot het bezoeken van toffe evenementen;
  • Vrijdag middag borrel. 

Meer informatie over Paylogic: https://www.paylogic.com/nl/over-ons

Als je wilt solliciteren, klik dan op "Apply for this job" en stuur je cv en motivatiebrief. We nemen binnen 7 werkdagen contact met je op! Heb je vragen? Stuur dan een mail naar hrm@paylogic.eu of bel met Lisanne van den Eeckhout op + 31(0)88 7000128.


In het kader van de sollicitatieprocedure controleren wij het (zakelijke) LinkedIn profiel van onze sollicitanten.