Event IT Stagiair(e)

Job description

Per september 2019 is Paylogic op zoek naar een stagiair(e) op de afdeling Event IT. Ben je nieuwsgierig naar hoe de afdeling Event IT in een dynamisch en jong bedrijf wordt vormgegeven? Dan heeft Paylogic de juiste stageplek voor jou! Voor onze vestiging in het hartje van Amsterdam zijn wij op zoek naar een enthousiaste en zelfstandige stagiair(e).


Stage lopen bij Paylogic betekent dat je komt te werken bij een fris, jong en dynamisch bedrijf dat actief is in de evenementenbranche en ticketing. Wij verzorgen de tickethandeling voor Nederlands’ grootste evenementen en festivals zoals Awakenings, Mysteryland, Tomorrowland en Concert at Sea. Are you ready to join us?

 

Wat ga je doen als Event IT stagiair(e)?

Als stagiair(e) komt je te werken op de afdeling Event Services afdeling. Deze afdeling houdt zich bezig met de afhandeling van de verkochte tickets op locatie. Het gaat hier voornamelijk om evenementen waar meer dan 1.500 tickets worden verkocht; denk aan o.a. Mysteryland, A State Of Trance, Defqon.1, Tomorrowland, Sensation en Awakenings. Als stagiair(e) ben je bezig met het voorbereiden van de scanoplossing van een evenement. Vindt jij het interessant om samen te werken met grote evenement organisaties (o.a. ID&T, Monumental Productions, B2S, Alda en Q-dance) en een mooie combinatie zoekt om te werken op kantoor en af en toe op locatie, dan is deze stage zeker iets voor jou!

 

In je werk als Event IT stagiair(e) ga je je vooral bezighouden met:

 • Technische voorbereiding van evenementen;
 • IT Event Management (zelf meedraaien op evenementen);
 • Beheer van alle apparatuur;
 • Meedenken over de beste technische opstelling voor een event;
 • Meedenken over mogelijke verbeteringen op de technische afdeling;
 • Het repareren van defecte of verkeerd ingestelde apparatuur;
 • Het telefonisch te woord staan van Event Managers en klanten met technische vragen.

 

Requirements

Je bent momenteel bezig aan een MBO of HBO opleiding in de richting van IT. Je bent energiek, flexibel en gemotiveerd om de kneepjes van het vak te leren. We zijn een internationaal bedrijf dus is het belangrijk dat je communicatief goed vaardig bent in de Nederlandse en Engelse taal. Daarnaast kan jij met zowel Windows als Linux overweg en weet je hoe netwerken in elkaar steken. Bij voorkeur heb je ervaring in of affiniteit met de evenementenbranche en ben je in het bezit van een rijbewijs B. 

 

Wat bieden wij?

Je komt te werken in het altijd bruisende centrum van Amsterdam, vlak naast het centraal station. Jonge en gedreven collega's uit het team leren je de fijne kneepjes van het vak. Je krijgt de flexibiliteit en het vertrouwen om je werk op je eigen manier in te vullen. Daarnaast bieden wij je:

 • Ervaring. Heel veel werkervaring!
 • Inspirerende werkomgeving in Amsterdam;
 • Jonge energieke collega’s;
 • Mogelijkheid tot het bezoeken van toffe evenementen.

Meer informatie over Paylogic: https://www.paylogic.com/nl/over-ons

Als je wilt solliciteren, klik dan op "Apply for this job" en stuur je cv en motivatiebrief. We nemen binnen 7 werkdagen contact met je op! Heb je vragen? Stuur dan een mail naar hrm@paylogic.eu of bel met Lisanne van den Eeckhout op + 31(0)88 7000128.


In het kader van de sollicitatieprocedure controleren wij het (zakelijke) LinkedIn profiel van onze sollicitanten.