Event Services Stagiair(e)

Job description

Paylogic is per augustus 2019 op zoek naar een stagiair(e) op de afdeling Event Services. Deze afdeling houdt zich bezig met de afhandeling van de verkochte tickets op locatie, voornamelijk evenementen waar meer dan 1.500 tickets zijn verkocht. Als stagiair(e) word je met name ingezet op kantoor waarbij je de mogelijkheid hebt om dit onderdeel zelf evenementen voor te bereiden. Wanneer jij het interessant vindt om samen te werken met grote evenementenorganisaties (o.a. ID&T, Q-Dance, Andre Rieu Productions en Agents After All) en je een ster bent in organisatie en planning, dan is deze stage zeker iets voor jou! Het betreft hier een meewerkstage tot eind januari.


Stage lopen bij Paylogic betekent dat je komt te werken bij een fris, jong en dynamisch bedrijf dat actief is in de evenementenbranche en ticketing. Wij verzorgen de tickethandeling voor Nederlands’ grootste evenementen en festivals zoals bijvoorbeeld: Mysteryland, Tomorrowland en Concert at Sea, maar bijvoorbeeld ook verschillende evenementen van o.a. RTL Nederland. Are you ready to join us?


In je werk als Event Services stagiair(e) ga je je vooral bezighouden met:

 • Voorbereiding van evenementen (verantwoordelijk voor eigen evenementen en in sommige gevallen ook aanwezig zijn op het evenement zelf);
 • Contact met evenementenorganisaties;
 • Evalueren van evenementen;
 • Coördineren van eigen evenementen.

Requirements

 • HBO denk- en werkniveau;
 • Zeer flexibel (geen 9u-17u mentaliteit);
 • Representatief en communicatief vaardig;
 • Zelfstandig en een gevoel van verantwoordelijkheid;
 • Affiniteit met evenementen management;
 • Enthousiast;
 • Rijbewijs B.


Aanbod:

 • Werken in het centrum van Amsterdam (Vlakbij Amsterdam CS);
 • Stagevergoeding met daarbij een uitgebreide lunch;
 • Goede begeleiding en het opdoen van werkervaring in een commerciële omgeving;
 • Het kunnen bijwonen van live evenementen.


Stage lopen bij Paylogic betekent dat je komt te werken bij een fris, jong en dynamisch bedrijf dat actief is in de evenementenbranche en ticketing. Op het kantoor in Amsterdam maak je meteen deel uit van het team en verzorg je mee de tickethandling van nationale en internationale evenementen. Bovendien krijg je de kans om mee te draaien in het hoogseizoen van de afdeling.


Over Paylogic

Paylogic bestaat al meer dan 10 jaar en is aan het groeien! We breiden onze innovatieve white label-oplossing en diensten uit, ook naar het buitenland en willen de omzet en volumes in de komende drie jaar verdubbelen.


Paylogic werkt samen met duizenden klanten wereldwijd en bouwt voor en met de grote namen uit live entertainment, zoals ADE, Tomorrowland, ID&T en Awakenings aan digitale omgevingen die in-house door Paylogic worden ontwikkelt met de nieuwste technieke en innovaties. Paylogic geeft hiermee evenement organisatoren de volledige controle over hun ticketverkoop en heeft dit omgevormd tot een breed inzetbaar relatie-instrument met de fan. Dat gaat veel verder dan enkel de verkoop van kaartjes. Ons doel voor de komende jaren is om meer diensten aan onze klanten aan te bieden, die zij via ons platform aan hun fans kunnen verkopen (d.w.z. reispakketten, hotels en vluchten toevoegen aan tickets voor evenementen).


Vorig jaar hebben we meer dan 250 miljoen euro aan ticket volumes verwerkt voor wereldberoemde festivals, via het geavanceerde technische platform van Paylogic, dat bewezen de drukste piekverkopen afhandelt en garant staat voor stabiliteit, flexibiliteit en veiligheid.


Solliciteren?

Als je wilt solliciteren, klik dan op "Apply for this job" en stuur je cv en motivatiebrief. We nemen binnen 7 werkdagen contact met je op.


In het kader van de sollicitatieprocedure controleren wij het (zakelijke) LinkedIn profiel van onze sollicitanten.