HR Stage (m/v)

Job description

Per september 2019 is Paylogic op zoek naar een stagiair(e) op de afdeling HR. Ben je nieuwsgierig naar hoe de afdeling HR in een dynamisch en jong bedrijf wordt vormgegeven? Dan heeft Paylogic de juiste stageplek voor jou! Voor onze vestiging in het hartje van Amsterdam zijn wij op zoek naar een enthousiaste en zelfstandige stagiair(e).


Stage lopen bij Paylogic betekent dat je komt te werken bij een fris, jong en dynamisch bedrijf dat actief is in de evenementenbranche en ticketing. Wij verzorgen de tickethandeling voor Nederlands’ grootste evenementen en festivals zoals bijvoorbeeld: Mysteryland, Tomorrowland en Concert at Sea, maar bijvoorbeeld ook verschillende evenementen van o.a. RTL Nederland. Are you ready to join us?

 

Wat ga je doen als HR stagiair(e)?

 

Als stagiair kom je te werken op onze HR afdeling. Het gaat om een volledige meewerkstage waar je veel hands-on ervaring op gaat doen en de fijne kneepjes van het vak leert. Je biedt een brede HR ondersteuning aan de HR Executive en je mag daarnaast ook onze corporate recruiter ondersteunen in de werving en selectie.

 

Daarnaast zal jij je bezig gaan houden met het opstellen van officiële documenten zoals contracten en ondersteun je bij het schrijven van beleid op het gebied van HR. Verder hoort daar een gedegen administratie van in-, door- en uitstroom van medewerkers maar ook administratie omtrent verlof en ziekte. Ook de salarisadministratie en het schrijven van HR processen zijn onderdeel van je stage.


Als jij een HR stage zoekt met veel diversiteit dan ben je bij Paylogic aan het juiste adres.

Requirements

Wat zoeken wij in onze stagiair(e)?


Je bent momenteel bezig aan een HBO opleiding richting HRM, MER of Psychologie (2e of 3e jaars) en bent minimaal 5 maanden beschikbaar. Je bent energiek, flexibel en gemotiveerd om het HR vak te leren. We zijn een internationaal bedrijf dus is het belangrijk dat je communicatief goed vaardig bent in de Nederlandse en Engelse taal. Bij voorkeur heb je ervaring in of affiniteit met de evenementenbranche.

 

Wat bieden wij?

 

Je komt te werken in het altijd bruisende centrum van Amsterdam, vlak naast het centraal station. Jonge en gedreven collega's uit het team leren je de fijne kneepjes van het vak. Je krijgt de flexibiliteit en het vertrouwen om je werk op je eigen manier in te vullen. Daarnaast bieden wij je:

  • Ervaring. Heel veel werkervaring!
  • Inspirerende werkomgeving in Amsterdam;
  • Jonge energieke collega’s;
  • Mogelijkheid tot het bezoeken van toffe evenementen.

Meer informatie over Paylogic: https://www.paylogic.com/nl/over-ons

Als je wilt solliciteren, klik dan op "Apply for this job" en stuur je cv en motivatiebrief. We nemen binnen 7 werkdagen contact met je op! Heb je vragen? Stuur dan een mail naar hrm@paylogic.eu of bel met Lisanne van den Eeckhout op + 31(0)88 7000128.


In het kader van de sollicitatieprocedure controleren wij het (zakelijke) LinkedIn profiel van onze sollicitanten.