Travel Operator - 16 tot 24 uur per week

Job description

Paylogic is op zoek naar een Travel Operator in Amsterdam die direct beschikbaar is tot het einde van het jaar op parttime basis (16 tot 24 uur per week). Er is daarna mogelijkheid tot verlenging van de werkzaamheden.


We zijn op zoek naar een hands-on en ambitieus persoon die meewerkt om bij de nationale en internationale uitbreiding van Paylogic Travel. Met deze service bieden we onze klanten een complete en volledige reisoplossing aan. Hiermee maken we het mogelijk dat de bezoekers  naast een ticket voor een evenement of festival, ook een ho(s)telovernachting of vervoer van en naar het evenement kunnen boeken. Klanten waar wij al mee samenwerken zijn: Awakenings, Alda, ID&T, Absolutely Fresh, Dour en HYTE.


Jouw verantwoordelijkheden

Dagelijks sta je in contact met nieuwe en bestaande accommodaties en transportpartners. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het samenstellen van reispakketten en het verzamelen, uploaden en beheren van alle relevante informatie voor ons reissysteem. Je bent verantwoordelijk voor het nauwkeurig verwerken van alle boekingen en administratie. Bovendien behandel je alle klant gerelateerde vragen en inkomende verzoeken met betrekking tot het wijzigen van reispakketten. Je onderhoudt ook nauw contact met alle andere betrokken stakeholders. Het belangrijkste is dat je zorgt voor een soepele afhandeling, zo zorg je ervoor dat de bezoekers van het evenement een zorgeloze en legendarische trip zullen maken!

Requirements

 • Young professional met een passie voor hospitality, technologie en de evenementen wereld;

 • Een afgeronde HBO bachelor in de richting van Toerisme, Business Administration en andere relevante studie;

 • Sterke communicatievaardigheden en het vermogen om uit te blinken in een dynamische, intellectuele, resultaatgerichte omgeving;

 • Nauwkeurig en betrokken;

 • Goede prioriteits- en projectmanagementvaardigheden;

 • Gewend te werken met deadlines;

 • Vloeiend in Engels en Nederlands;

 • Ervaring in de toeristische sector en / of verkoop is een pluspunt.


Wij bieden jou

 • Een marktconform salaris;

 • Een mooie (tijdelijke) fulltime baan voor 11 maanden met kans op verlenging!

 • Zakelijke laptop;

 • Dagelijks verse en biologische lunch;

 • Een jonge en dynamische, internationale werkomgeving;

 • Activiteiten met collega’s (sporten, events, vrijdagmiddagborrels);

 • Locatie naast het Centraal Station van Amsterdam met uitzicht op het IJ vanaf jouw bureau!


Over Paylogic

Paylogic is aan het groeien! We breiden onze innovatieve white label-oplossing en diensten uit, ook naar het buitenland en willen de omzet en volumes in de komende drie jaar verdubbelen.


Gedreven door in-house ontwikkelde techniek en innovaties, verandert Paylogic al meer dan 10 jaar op continue basis wereldwijd het ticketing landschap. Paylogic geeft evenement-organisatoren volledige controle over hun ticketverkoop en heeft dit omgevormd tot een breed inzetbaar relatie-instrument met de fan. Dat gaat veel verder dan enkel de verkoop van kaartjes. Dit jaar hebben we meer dan 250 miljoen euro aan ticket volumes verwerkt voor wereldberoemde festivals zoals Tomorrowland, Defqon1, Electrobeach Festival, Weather Festival, Q-base, Nature One, Syndicate, Airbeat One & Ruhr in Love en Awakenings op het geavanceerde technische platform van Paylogic, dat bewezen de drukste piekverkopen afhandelt en garant staat voor stabiliteit, flexibiliteit en veiligheid.


Ons doel voor de komende jaren is om meer diensten aan onze klanten aan te bieden, die zij via ons platform aan hun fans kunnen verkopen (d.w.z. reispakketten, hotels en vluchten toevoegen aan tickets voor evenementen). We zullen de manier waarop organisatoren van evenementen met fans kunnen communiceren veranderen door een nieuwe gebruikersgerichte (gepersonaliseerde) kijk op e-commerce te creëren.


Solliciteren?

Als je wilt solliciteren, klik dan op "Apply for this job" en stuur je cv en motivatiebrief. We nemen zo snel mogelijk contact met je op. Heb je vragen? Stuur dan een mail naar de hiring manager Daniel Zwarts. (Applications are accepted in English, although it’s a requirement for the job to speak and write fluently Dutch).